Terveisiä Elävä Maaseutu -messuilta!

Lukeva tulevaisuus -hanke oli mukana Joroisten Elävä Maaseutu -messuilla yhdessä Joroisten Lukion kanssa.  Aurinkoiseen päivään mahtui monta upeaa keskustelua lukutaitojen tärkeydestä ja uusia ideoita lukutietouden lisäämiseksi. Elekielestä päätellen Oma Sp:n kuuttikin innostui lukutaitojen tärkeydestä. 

Monta uutta ajatusta saatiin vireille, ja pian käynnistetään muun muassa toimet Joroisten Leipomon kanssa lukunurkkauksen rakentamiseksi Joroisten Leipomon Kuvansin kahvilaan. Kuinka ihanaa viettää hetki aikaa kirjan äärellä kuuman kahvikupin ja leivonnaisen kera! Kahvilan kirjapisteelle saa myös tuoda kirjoja, lainata hyllystä kirjan tai ottaa jonkun omaksikin! Palaamme pian asiaan, kun kahvilan kirjahylly avautuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *