Kissa Killin Kiukkupussi!

Kissa Killin kiukkupussi – Tuula Karolainen ja Christel Rönns. Kuvassa koulunkäynninohjaaja Minna Tiittanen ja lukutaitokoordinaattori Henriikka.

Tiedättehän, jokaisen aamu voi olla joskus hieman harmaa ja hankala… 🌧🤨Kiukuttaakin joskus.😑 Saappaat ei mene jalkaan, paita on nurinpäin ja aamukahvi kylmää… Mutta onneksi kirjasta löytyi loistovinkki, joka helpottaa kaikkiin kiukkutapauksiin! 🤗Vastaus on Killi Kissan KIUKKUPUSSI!😺 Me testasimme, ja tämä toimii takuuvarmasti niin paperipussiversiona kuin kämmenistä muodostettuna mielikuvituspussina! Puhalla vain huolellisesti keuhkojen täydeltä kaikki kiukku pussiin, ja pamauta pussi!😤 Tai heitä pussi niin pitkälle kuin jaksat! Ja kas, kaikki kiukku on tipotiessään.🥳😇 Kiitos Killi Kissalle kiukkupäivien pelastuksesta! 👏😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *